Apavu krāsošana un restaurācija – vai ir vērts to darīt ?

Published by Apavu SPA on

Visbiežāk pie mums griežas ar šiem jautājumiem “Vai ir vērts ?” un “Vai šeit kaut ko var glābt ?”. Patiesībā katram ir mazliet citādāks skatījums par to, kas ir nonēsāti apavi. Vienam tās ir dažas švīkas, kas neļauj apaviem izskatīties perfekti, dažam tie ir praktiski strukturāli izjukuši apavi. Visbiežāk atbilde ir – “”Noteikti ir vērts, Jūsu apavi izskatīsies kā jauni!”, bet tomēr, kuros gadījumos tad nav vērts to darīt ? Centīsimies apskatīt dažādus gadījumus:

  • Ādas virsdaļas strukturāli bojājumi – pēc mūsu pieredzes atjaunot var praktiski jebkādus ādas apavus, ja vien augšējā ādas daļā nav tādi bojājumi, kurus labojot būtiski mainītos to vizuālais izskats. Piemēram, lieli caurumi vai plaisas locījumu vietās.
  • Mākslīgās ādas lobīšanās – ja apavu virsdaļa ir veidota no mākslīgās ādas, kurai virsdaļa ir sākusi lobīties nost no pamatnes materiāla, tad parasti tur vairs nekas nav glābjams, jo šis vizuālais defekts nav labojams un nākotnē tikai progresēs.
  • Tekstila krāsošana  – šeit katrs gadījums ir skatāms individuāli, bet kopumā, ja tekstila apavu mazgāšana nav devusi vēlamo rezultātu, tad krāsošanas darbi vienmēr ir eksperimentāli, jo pašreiz nav radītas “aftermarket” jeb remontiem paredzētās krāsas, kas ļauj jebkuru tekstila materiālu nokrāsot, lai efekts būtu paredzams un noturīgs.  Apavu SPA šāda veida darbus parasti veic pakāpeniski saskaņojot rezultātu ar klientu un bez jebkādām garantijām par rezultātu.
  • Aizvietošanas cena – dažkārt dārgi apavi nenozīmē vien to iegādes vērtību, bet gan personīgu pieķeršanos, lai gan mēs jebkurā gadījumā vedinātu uz to skatīties tā – ja vēlies apavus restaurēt līdz sākotnējam stāvoklim un remonta izmaksas pārsniedz pusi no tādu pašu jaunu apavu iegādes cenas. Jauni apavi vienmēr kalpos ilgāk nekā tie, kas jau tev ir labi nokalpojuši.

Visos pārējos gadījumos ir vērts to darīt, un te būs pierādījums no mūsu veiktiem darbiem:

 

Joprojām šaubies un palika “vai ir vērts?” Raksti mums caur Facebook messenger ar visām bildēm, mēs ar prieku visu izskaidrosim!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *